Положителна е пробата за наркотици на водача, причинил тежката катастрофа

...
Положителна е пробата за наркотици на водача, причинил тежката катастрофа
Коментари Харесай

Дрогиран уби велосипедист и блъсна джип на пътя Русе - Кубрат

Положителна е тестът за опиати на лидера, предизвикал тежката злополука на пътя Русе - Кубрат. При случая почина 36-годишен велосипедист. Пробата на лидера на тир-а с " Drug test 5000 " е позитивна на бензодиазепин.
 
Катастрофата стана в четвъртък вечерта към 21 часа след село Беловец. Товарен камион " Рено " с прикачено полуремарке, ръководен от 39-годишен лидер от Кубрат, застига и блъска движещия се в посока Кубрат 36-годишен велосипедист.
 
След това се отклонява в платното за насрещно придвижване и блъска джип " Мерцедес ", каран от 49-годишен мъж от Тутракан. В автомобила са пътували и две дами и дете. При произшествието на място е умрял велосипедистът от Кубрат.
 
Останалите участници в пътно-транспортното произшествие не са потърпевши, само че возещите се в " Мерцедес " -а дами - на 49 и 33 години, както и 8-годишното дете бяха прегледани в болница в град Русе по тяхно предпочитание. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Пътят Русе-Кубрат към този момент е отворен за придвижване.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР