Полицията задържа млад мъж, който е основният заподозрян за убийството

...
Полицията задържа млад мъж, който е основният заподозрян за убийството
Коментари Харесай

Задържаха заподозрян за убийството на мъжа, открит в шахта в София

Полицията задържа млад мъж, който е главният обвинен за убийството на мъжа, чието разчленено тяло беше намерено в шахта в центъра на София.

Разследването, в което се включиха криминалисти от Столична дирекция на вътрешните работи и Групово дело " Национална полиция ", стартира по отношение на информация за безследно липсващ мъж от София. В резутат на незабавни оперативни дейности е изведена версия за осъществено тежко престъпно закононарушение, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

За по-малко от денонощие разледващите разкрили и задържали обвинения за тежкото закононарушение, 31-годишен мъж от София, престъпно проявен, както и 24-годишния му помощник. За къс период са осъществени голям брой дейности по следствието и документиране на цялостната незаконна активност на арестуваните, показват още от Министерство на вътрешните работи.

Действията не престават под наблюдението на прокуратурата.

Припомняме, че нощес бе намерено тяло в шахта на централната софийска улица „ Георги Раковски “. Районът е бил отцепен от полицията малко преди 20 часа. На място са пристигнали криминалисти, които са направили оглед.

Шахтата е във фризьорски салон, ситуиран в жилищна постройка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР