Полицията задържа единият от обирджиите, които взривиха тази нощ банкомат

...
Полицията задържа единият от обирджиите, които взривиха тази нощ банкомат
Коментари Харесай

Задържаха единия от обирджиите на банкомати. МВР издирва други трима с хеликоптер и кучета

Полицията задържа единият от обирджиите, които взривиха тази нощ банкомат в центъра на Сапарева баня, заяви пред Нова телевизия основен комисар Младен Маринов.

Сигналът в полицията е получен в 03.30 часа.

Намерен е джипът на нарушителите. Трима от участниците в незаконната група се крият в гората край село Боснек и спецполицаи претърсват региона.

" След гонене, заградителни мероприятия, сътрудниците са засекли автомобил и причинителите. Те са минали през загражденията, минали са през дере на река и автомобилът им е аварирал. Имало е заплаха за живота на служителите на реда. Един от причинителите е арестуван, други трима се търсят ", заяви комисар Маринов.

Следови кучета, хеликоптер на Гранична полиция и жандармерия вземат участие в спецакцията в региона на село Боснек.

По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи това са хората, които са виновни за част от случаите с взривените банкомати, които зачестиха напоследък.

" Извършва се оглед на автомобила, с който са се придвижвали нарушителите. Все още не може да се удостовери дали в него е оставена отмъкната от банкомата сума пари и каква е тя ", добави той.

Предстои разпит на арестувания участник в обира. Полицията знае кои са другите три лица, които се крият в гората на Боснек.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР