Полицията във Великобритания приключи разследването на смъртта на Александър Стърн

...
Полицията във Великобритания приключи разследването на смъртта на Александър Стърн
Коментари Харесай

Самоуби се по невиждано брутален начин синът на един от най-богатите британски магнати СНИМКИ

Полицията във Англия завърши следствието на гибелта на Александър Стърн - 36-годишния наследник на един от най-богатите хора в страната - магнатът Роналд Стърн.

Според правосъдния доктор става въпрос за самоубийство, самият Алекс имал отдавна проблем с опиатите, страдал и от меланхолия.

Александър Стърн липсващ при започване на предходната година, тялото му било намерено през април в Темза.

Разследването разкрило, че младият правоприемник си взел такси от Лондон до село Сонинг, където бил забелязан за последно в кръчмата. След това отишъл до Темза, където се вързал с верига с бетонен блок и скочил във водата.

След като излиза наяве, че е липсващ, полицията стартира огромно търсене, работи се даже по версията, че може да е бил похитен.



Когато тялото му било най-сетне намерено във водата, било в забележителна степен на разложение, по тази причина и правосъдните лекари не можели да дефинират точната причина за гибелта, както и дали тя не е насилствена.

Майката на Александър твърди, че като момче той бил радостно и любопитно дете, само че когато попаднал в лицей, почнал да има проблеми, пръскал пари като вманиачен, почнал да взима и леки дроги.

В университета получавал великодушни джобни от родителите си, само че те не му стигали и той желал още и още.



Започнал да работи в компанията на татко си, само че даже и там нямал никакъв триумф и предпочитал през по-голямата част от времето си да върви по купони или пък да посещава скъпи курорти.

През последните четири години преди да вземе съдбовното решение Александър изхарчил по-голямата част от наследството си за пътувания до Америка, Португалия, Испания и Мароко.

Според майка му там почнал да се дрогира и душeвността му се сринала.

Когато се прибрал във Англия, почнал да посещава група на анонимни наркомани, бил диагностициран и с циклофрения.

Малко преди да реши да се самоубие, Александър споделил с майка си, че няколко пъти стигал до моста на Темза и желал да скочи оттова, само че не му достигнала храброст.

Тя обаче решила, че това са следващите му опити да изиска още пари и не му обърнала внимание.

"Сега се упреквам, все се надявах, че ще се промени, беше му свършила силата и се усещаше празен, само че ние постоянно сме му казвали, че няма да го изоставим ", споделя майката му.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР