Полицията във Варна, съвместно със своите колеги от Русе, задържаха

...
Полицията във Варна, съвместно със своите колеги от Русе, задържаха
Коментари Харесай

Спипаха „ало” измамник с голяма сума пари във Варна

Полицията във Варна, взаимно със своите сътрудници от Русе, задържаха „ ало ” лъжец с огромна сума пари. 52-годишният мъж е бил заловен на границата ни с Румъния в опит да напусне страната. В него са открити и парите от телефонна машинация, която е осъществил през същия ден.

„ Получихме сигнал за мъж, съпричастен към телефонна машинация, от гражданин на Варна. Съвместно с сътрудниците от Русе започнахме търсене и успяхме да го задържим на границата. В него бяха открити сумите 4 500 евро и 1 600 $ ”, съобщи началникът на бранш " Престъпления срещу собствеността " в ОДМВР – Варна Живко Костадинов.

Според полицията 52-годишният е бил участник и в други измами. „ Общата сума, за която е виновен, е към 70 000 лева При някои от измамите са били предадени и златни украшения ”, добави Костадинов.

По думите му сюжетът, който телефонните измамници във Варна употребяват е, че се организира профилирана полицейска интервенция за залавяне на нарушители. Като приканват хората да им спомагат, представяйки се за висши полицейски чиновници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР