Полицията в Южна Африка идентифицира двама заподозрени за убийството на

...
Полицията в Южна Африка идентифицира двама заподозрени за убийството на
Коментари Харесай

Полицията в ЮАР е по дирите на двама заподозрени за убийството на Къро

Полицията в Южна Африка разпознава двама обвинени за убийството на Красимир Каменов - Къро, оповестява БНР. Властите в африканската страна са се обърнали към жителите с молба за помощ за залавяне на двамата обвинени.
 
Говорителят на полицията Анелисиве Маняна уточни, че двамата обвинени са карали автомобил " Фоклсваген ", който е бил на мястото на убийството.
 
Според информацията след убийството на четиримата ни сънародници шестима обвинени са били видяни да бягат от мястото на закононарушението със наследник " Хюндай " и с бял " Фолксваген Голф " GTI. Впоследствие двама души са били видяни да карат бял " Фoлксваген пасат " и същия " Голф ".
 
Припомняме, че Красимир Каменов - Къро, дружно със брачната половинка си и още двама души, беше погубен от въоръжени мъже в Кейптаун на 25 май м.г.
 
Около месец по-рано той беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол за ликвидиране, опасност за ликвидиране и изнудване.
 
В края на март предходната година година Къро беше задочно упрекнат от Софийската градска прокуратура като гарант на убийството на Любомир Иванов, някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Името му бе обвързвано и със записи, в които се загатва името на Цветан Василев в скрит план за дискредитиране на висши магистрати и служители на реда.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР