Полицията в югозападна Аризона разследва фатална стрелба през уикенда, при

...
Полицията в югозападна Аризона разследва фатална стрелба през уикенда, при
Коментари Харесай

Стрелба по време на парти в САЩ, двама са загинали

Полицията в югозападна Аризона проверява съдбовна пукотевица през уикенда, при която починаха двама души и бяха ранени петима, в това число младежи, оповестиха управляващите в неделя, представени от Си Ен Ен. Жертвите и потърпевшите са на възраст сред 15 и 20 години, а стрелбата е станала по време на ваучър в жилищен регион на Юма.
 Прочетете още
Полицаите реагирали малко преди 23 часа локално време и разкрили няколко простреляни, като всички са били мъже, се споделя в изказване на полицията.

Двe от жертвите – на 19 и 20 години – са откарани в районния медицински център в Юма, където и двамата са оповестени за мъртви. 19-годишният е бил превозен до болничното заведение преди полицията да дойде на мястото,  20-годишният е в болничното заведение от чиновници на пожарната работа на Юма.

16-годишно момче също било откарано в същия медицински център и по-късно превозено със аероплан във Финикс с заплаха за живота. Нараняванията на останалите жертви на огнестрелно оръжие на възраст 15, 16, 18 и 19 години не са животозастрашаващи, оповестиха управляващите.
 
Няколко служители на реда отвън службата, които инцидентно са били в региона, също са реагирали на стрелбата, сподели полицията. Заподозрян към момента не е арестуван, защото управляващите не престават следствието си, съгласно изказването.

Стрелбата бележи 33-тата всеобща пукотевица от май 2023 година и повече от 215 всеобщи стрелби в Съединени американски щати до момента тази година, съгласно Архив на случаите с огнестрелно оръжие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР