Полицията в Свищов задържа 23-годишен мъж от село Овча могила

...
Полицията в Свищов задържа 23-годишен мъж от село Овча могила
Коментари Харесай

Отново домашно насилие: Арестуван е 23-годишен, системно тормозел майката на децата му

Полицията в Свищов задържа 23-годишен мъж от село Овча могила за домашно принуждение над дамата, с която живее на фамилни начала.  

21-годишната жена за първи път е подала сигнал за систематичния домакински тормоз, на която е била подлагана от бащата на дребните си деца. 

Младата жена е освидетелствана. По тялото ѝ е имало остарели следи от порезни рани с нож, както и доста синини, научи БНР от източници от следствието. 21-годишната от Овча могила е разказала пред полицията, че редовно е унизена и пребивана от 23-годишния.

Мъжът е арестуван. Подадени са документи в Районния съд в Свищов за издаване на ограничаваща заповед. Започнато е досъдебно произвеждане, съобщи Марияна Христова - представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В селото не се е чувало за систематичен домакински тормоз в това семейство, не са търсили помощ до момента - разяснява кметът на Овча могила Христан Христов. Това е следващият случай на домашно принуждение в региона. За предходната година полицията регистрира 46 % нарастване на досъдебните производства за домашно принуждение във Великотърновско.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР