Полицията в столицата на Шотландия-Единбург разследва смъртта на врачанина Николай

...
Полицията в столицата на Шотландия-Единбург разследва смъртта на врачанина Николай
Коментари Харесай

Полицията в Единбург разследва смъртта на Фъско, тече кампания за събиране на средства за прибирането на тялото /снимки/

Полицията в столицата на Шотландия-Единбург проверява гибелта на врачанина Николай Павлов, прочут измежду приятелите си като Фъско или Фъси, научи организация BulNews.
В събота сутринта 37-годишният мъж бе открит мъртъв в тоалетната с кървяща глава. Неговият съквартирант го намерил паднал по лице неподвижен и направил опит да му помогне, само че безрезултатно. Пристигналите незабавни медици единствено установили гибелта на Фъско.

Скръбна новина! Популярен врачанин умря ненадейно в Шотландия /снимки/

Местната полиция е почнала следствие по случая поради огромната рана на главата му. По тази причина е назначена аутопсия, която би трябвало да обясни дали става въпрос за солиден инфаркт или трагичен случай. Приживе Фъско е имал проблеми с кръвното и затова е приемал медикаменти, които да го защищават от събиране на границите. Водещата версия е, че е получил зашеметяване, след което е паднал в тоалетната, само че проверяващите работят и по всички останали благоприятни условия.
Смъртта на Николай Павлов шокира хилядите му другари в страната и чужбина. Веднага откакто през вчерашния ден медията ни заяви за неговата кончина, обществената мрежа почерня от жалейки. Добрите думи за него могат да бъдат систематизирани единствено с две - ЗЛАТЕН ЧОВЕК!
Междувременно негови другари към този момент проведоха дарителска акция за набиране на средства за докарването на тялото му в България. Открита е набирателна сметка на името на майката на умрелия врачанин, в която негови близки от цяла Европа внасят пари в помощ на опечаленото семейство. Всеки, който желае да се включи в акцията, може да внесе съгласно опциите си средства по следната сметка: IT 36C0760114200001047622301, Анета Ганчева Павлова.
В някои от магазините във Враца към този момент са сложени кутии, в които хората могат да оказват помощ за прибирането на тялото. На този стадий към момента не е ясно по кое време прокуратурата в Единбург ще позволи трупът на покойника да бъде предаден на околните му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР