Полицията в Стокхолм задържа 70-годишна жителка на шведската столица по

...
Полицията в Стокхолм задържа 70-годишна жителка на шведската столица по
Коментари Харесай

Млад мъж е живял заключен вкъщи 28 години

Полицията в Стокхолм задържа 70-годишна жителка на шведската столица по съмнение, че нелегално е затворила сина си, който е държала в продължение на 28 години , започвайки от 12-годишна възраст, осведоми БГНЕС. Според вестника, родственик посетил дамата и влизайки в жилището, тя видяла изплашен до гибел мъж с беззъба уста и крайници, покрити с рани и ожулвания, който едвам успявал да стои на краката си и да дава отговор на въпроси. Според роднината, тя от години подозирала майката, че е изолирала сина си от обществото. Когато дамата е откарана в болничното заведение, роднината взема решение да огледа жилището, където се удостоверяват най-лошите й страхове. Тя незабавно се обажда на „ Бърза помощ “, а 41-годишният мъж бил откаран в болничното заведение. Лекарите дефинират положението му като съществено.
Според други познати майката е взела сина си от учебно заведение в самото начало на седми клас и от този момент той е заключен от самото начало. Майка му му е внушавала, че всички - родственици, съседи, познати и обществото като цяло, желаят да им навредят и единствено тя може да отбрани и двамата. В изявление за вестника роднината сподели, че на млади години е подозирала, че нещо не е наред в това семейство . Но когато споделила съмненията си с другите, никой не желал да я изслуша, по тази причина тя спря да повдига този въпрос. Тя не може да опише какво е видяла в жилището: това било едно огромно бунище, не било чистено от десетилетия . „ Като във филм на ужасите “, означи тя. Според вестник „ Aftonbladet “ фамилно събитие е подтикнало 70-годишната жена към свръх отбрана. Към днешна дата полицията към момента не е разпитала майката, нито сина й.
 Млад мъж рани леко 2 дами с въздушна пушка Млад мъж рани леко 2 дами с въздушна пушка
Млад мъж е стрелял с въздушна пушка по клиенти на ресторант в Бургас, оповестиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас. Вчера, към 15.00...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР