Полицията в Рим съобщи за разследване на корупция и измама

...
Полицията в Рим съобщи за разследване на корупция и измама
Коментари Харесай

Корупционен скандал във Въоръжените сили на Италия

Полицията в Рим заяви за следствие на корупция и машинация във Въоръжените сили на Италия. В рамките на следствието са подхванати разнообразни превантивни ограничения за 31 души, заяви РИА Новости.
Сред обвинените са както длъжностни лица, по този начин и представители на Министерството на защитата с разнообразни звания и предприемачи, които са упрекнати в измами с доставки и присъединяване в незаконни схеми по време на търгове за материално-техническа поддръжка на въоръжените сили.
В хода на следствието е разкрита лъжлива скица с доставка на палатки за сухопътните сили, по-специално за военни задачи в чужбина. Цената на открития търг е била 9 милиона евро, оповестиха от римската полиция.
Установени са нарушавания по време на търга и случаи на шикалкавене при сключването на покупко-продажби с Въоръжените сили на сума 18,5 милиона евро, се споделя в прессъобщение на полицията.
Седем от обвинените са под домакински арест, пет са получили краткотрайна възбрана да работят в държавната администрация, а на останалите към този момент им е неразрешено да се занимават с комерсиална активност въз основата на контракти с държавните структури.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР