Полицията в Разград ще вземе мерки за опазване на обществения

...
Полицията в Разград ще вземе мерки за опазване на обществения
Коментари Харесай

Полицията в Разград взе специални мерки преди Лудогорец - Левски

Полицията в Разград ще вземе ограничения за запазване на публичния ред преди, по време и след идната на 13 март футболна среща сред Лудогорец и Левски, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Заради мача, който ще се играе от 17:45 часа на стадион " Хювефарма сцена ", от 15.30 часа в неделя няма да бъдат допускани коли по улиците " Ветеринарна ", " Мраморно море " и Северен бул..
 Антон Недялков се завръща за Лудогорец против Левски
Антон Недялков се завръща за Лудогорец против Левски

Лекува травма в глезена

Във връзка с провеждането на шествие от последователите на Левски, от 16:00 до 17:00 часа поетапно ще бъде лимитирано придвижването на коли по бул. " Априлско въстание ", ул. " Странджа ", ул. " Добруджа ", бул. " Княз Борис ", ул. " Ветеринарна " и ул. " Северен бул. ".

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво положение и такива, използвали упойващи субстанции. Внасянето на остри и рискови за здравето предмети, спрейове със предпазен газ, бутилки, флакони, както и потреблението на пиротехнически средства е неразрешено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие също е неразрешен.

Няма да се позволяват малолетни без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване.

Всички гости на стадиона са длъжни да носят документ за идентичност.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР