Полицията в предградие на Чикаго се отзова на постъпили съобщения

...
Полицията в предградие на Чикаго се отзова на постъпили съобщения
Коментари Харесай

Властите в САЩ съобщиха за стрелба на парад по случай 4 юли в предградие на Чикаго


Полицията в предградие на Чикаго се отзова на постъпили известия за пукотевица на церемониал по случай деня на независимостта на Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.

Вестник " Чикаго сън таймс " заяви, че парадът ненадейно спрял 10 минути след неговото начало, откакто били чути изстрели. Няколко очевидци потвърдиха пред изданието, че са чули пукотевица. Репортер на в. " Чикаго сън таймс " заяви, че е видял три покрити с одеяла тела.

Шерифската работа на Лейк каунти заяви в " Туитър ", че спомага на полицията в Хайлънд парк " със пукотевица в региона на маршрута на парада по случай деня на независимостта ".

Градски чиновници поучават хората да заобикалят центъра на Хайлънд парк.

Телевизия " Дабъл ю Джи Ен ", базирайки се на източници от полицията, заяви, че минимум двама души са били убити и няколко са били ранени. Заподозреният за стрелбата към момента не е арестуван.

Конгресменът Брад Шнайдър сподели, че той и екипът му се подготвяли за началото на парада, когато научил за стрелбата.

" Чувам за починали и ранени. Поднасям моите съболезнования на фамилиите и околните и ще се апелирам за ранените и за моята общественост ", сподели Шнайдър в свое известие в " Туитър ". " Стига толкоз! ", добави той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР