Полицията в Пловдив разби престъпна група, свързана с изготвяне на

...
Полицията в Пловдив разби престъпна група, свързана с изготвяне на
Коментари Харесай

В Пловдив разбиха канал за фалшиви документи за чужденци

Полицията в Пловдив разруши незаконна група, обвързвана с правене на подправени документи за престояване на непознати жители отвън Европейски Съюз. При акцията са претърсени към 15 адреса в градовете Пловдив, Карлово, Ихтиман и Самоков, както и 7 автомобила.
Петимата арестувани са на възраст сред 44 и 60 години, с престъпни прояви. Те са в ареста с първична мярка задържане под стража за 72 часа.
В хода на следствието е открито, че в незаконната скица е забъркан и чиновник на сектор„ Миграция”, който също е арестуван, оповестиха на ексклузивен брифинг от полицията в града под тепетата.
Иззети са неистинен персонални карти за дълготрайно престояване на чужденци, машина за нарязване и за оформяне на неистинен документи, плаки с съществени детайли на документи за идентичност, заготовки, фолиа за правене на неистинен документи, хартиени подложки вид "бланки ", фотоси в паспортен размер на лица, на които се изготвят фалшификатите. Лицата, за които са изготвяни подправените документи са главно от Албания и Турция.
При претърсването на адресите са открити и два револвера, на които следва назначение на експертиза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР