Полицията в Петрич арестува грък, стрелял с въздушен пистолет по

...
Полицията в Петрич арестува грък, стрелял с въздушен пистолет по
Коментари Харесай

Луд екшън в Петричко! Дъщерите на наркотрафиканта Б. Георгиев- Паржо от с. Тополница в див скандал

Полицията в Петрич арестува грък, стрелял с въздушен револвер по дребната щерка на известния наркотрафикант в региона Божик Георгиев-Паржо от меката на дрогата,петричкото село Тополница.Гъркът е шурей в фамилията на Паржо и живее с огромната му щерка. В събота наследничките на Паржо и половинките им били на ваучър в известно заведение в Сандански.,научи първо struma.com

Вероятно там се е случило нещо, защото на връщане към село Тополница, развилнелия се зет-грък извадил револвера и стрелял по балдъзата и нейния другар. За благополучие не са ранени.

Незабавно е подадена тъжба в полицията в Петрич и стрелецът е задържан. Екшънът обаче не свършва до тук. Веднага след жалбата е почнал напън върху подателката и да я отдръпна. Заплахите били отправени от криминалнпроявени от петричко село. И те са задържани.

Полицията обяснява претекстовете за закононарушението. Знае се, че участниците в екшъна живеят в къщата на татко си в село Тополница. В момента Паржо излежава присъда в пандиза за наркотрафик през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата.

П.Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР