Полицията в Пазарджик опроверга информацията във Фейсбук, че по детските

...
Полицията в Пазарджик опроверга информацията във Фейсбук, че по детските
Коментари Харесай

Полицията в Пазарджик: Няма разхвърляна отрова за кучета по детските площадки в града

Полицията в Пазарджик опроверга информацията във Facebook, че по детските площадки на Пазарджик има разхвърляна отрова за кучета. Не дават отговор на истината и информациите в обществените мрежи, че са открити 14 умъртвени кучета в града.

През предходната седмица е открит мъртвец на едно улично куче. Има сигнал за друго умряло домашно куче. Все още няма резултати от аутопсията, която би трябвало да каже точната причина за гибелта им.

По мотив информацията за публикуваната отрова в града е направена обстойна инспекция, сподели представителят на полицията Мирослав Стоянов, представен от БНР: "Изпратихме сътрудници. Не се удостовери тази въпросна информация, само че тук по-скоро да използваме обстоятелството да молим към жителите, когато нещо се случва, формалният канал за другарство с полицията е или телефон 112, или телефоните на дежурните елементи, а не посредством Facebook групи, тъй като няма по какъв начин или аз, или сътрудниците да следим Facebook групите в случай, че някои от тях са и затворени и ние би трябвало непрекъснато да следим във Facebook кой какво разгласява и какво написа и да се самосезираме и да вършим инспекции, без да сме публично сигнализирани ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР