Полицията в Първомай задържа 26-годишен млад мъж от града след

...
Полицията в Първомай задържа 26-годишен млад мъж от града след
Коментари Харесай

Полицията в Първомай задържа шофьор след клип в социалните мрежи

Полицията в Първомай задържа 26-годишен млад мъж от града след клип в обществените мрежи. Видеото е оповестено от жител, а на фрагментите се вижда по какъв начин мъжът от Първомай ръководи с извънредно висока скорост своя автомобил на прав сектор сред Първомай и село Бяла река.

В даден миг колата стартира да изпреварва камион и за секунди се разминава с насрещно движещия се автомобил, преминавайки вляво по банкета.

В по този начин създалата се обстановка вероятността от преден конфликт е била доста огромна, а за участвалите в нея водачи и извънредно стресова, разясниха от Областната дирекция на полицията в Пловдив.

Три часа след обзор на фрагментите служителите на реда от Първомай са открили самоличността на водача. Той е локален гражданин със систематични нарушавания на пътя и голям брой наложени административни санкции – 7 акта и 21 фиша. Задържан е за 24 часа.

От Министерство на вътрешните работи припомнят, че чиновниците на реда интензивно се срещат с изявленията във всички осведомителни източници, включително и обществените мрежи и медии, в които се показват данни за пътни нарушавания и закононарушения. Апелът към жителите е с преимущество да подават своите сигнали на тел. 112, с цел да може полицията да взема своевременни ограничения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР