Полицията в Панагюрище установи и задържа Искрен Тухчиев, който прояви

...
Полицията в Панагюрище установи и задържа Искрен Тухчиев, който прояви
Коментари Харесай

Задържаха шофьора, който влачеше живо куче с колата си в Панагюрище

Полицията в Панагюрище откри и задържа Искрен Тухчиев, който прояви  жестокост към куче.
Прочетете още
Припомняме, че нощес в обществените мрежи бе оповестен видеоклип, на който се вижда по какъв начин Тухчиев влачи вързано за лек автомобил четириного, което е живо. Междувременно в РУ-Панагюрище също се получили сигнали от жители за въпросната обява и в полицейското ръководство неотложно е  бил образуван екип за изясняване на случилото си.

Полицаите разкрили и провели беседи с създателя на видеото, както и със притежателя на возилото. Така било открито, че въпросното „ БМВ “, с което е влачено животното било употребено от 33- годишния  Искрен Тухчиев, който е гражданин на средногорския град. Той е открит и арестуван в ареста на районното ръководство за период от 24 часа, осъществен е оглед на автомобила.

Според данни на причинителя кучето се отвързало и избягало. Предприети са дейности за локализиране на животното и при нужда оказване на ветеринарно-медицинска помощ. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Според изявления в обществените мрежи кучето е живо, само че не е ясно положението му. В много от Facebook групите се популяризира и фотография на предходния притежател на БМВ- то, който в действителност не е забъркан в зверството.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР