Полицията в Ню Йорк задържа 17-годишен младеж, който е планирал

...
Полицията в Ню Йорк задържа 17-годишен младеж, който е планирал
Коментари Харесай

Кандидат-убиец за малко не направи кървава баня в Ню Йорк

Полицията в Ню Йорк задържа 17-годишен юноша, който е възнамерявал да открие огън по съучениците си в известната школа по изобразителни и театрални изкуства " Фиорело Лагуардиа " .
Според сведения на NBC, представени от БГНЕС, момчето е било хванато безусловно на прага на учебното заведение си малко откакто е оповестило желанията си в своя " Инстаграм " профил. То обаче не е носило оръжия в себе си, както е заплашвало, че ще стори. По непотвърдена за момента информация младежът се споделя Бенет Лин.
Завършили междинното учебно заведение са актьорите Ал Пачино и Дженифър Анистън, певиците Лайза Минели и Ники Минаж, както и доста други известни деятели в областта на изкуството .
Междувременно американските управляващи арестуваха канадец, който е възнамерявал да извърши серия от атентати по време на музикални концерти, посред автомагистрали и на други гъстонаселени места, намиращи се в Ню Йорк, предава NBC.
Според медията мъжът е бил въодушевен от терористичните актове, осъществени от терористичната формация " Ислямска страна ", както и от всеобщото ликвидиране на Стивън Падък в Лас Вегас.
Задържаният даже е съумял да се контракти с две лица, които са желали да устроят нахлуване на " Таймс скуеър " и на няколко нюйоркски метростанции в час пик.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР