Полицията в Нова Зеландия откри тялото на 22-годишната Грейс Милейн.

...
Полицията в Нова Зеландия откри тялото на 22-годишната Грейс Милейн.
Коментари Харесай

Намериха трупа на мистериозно изчезнала милионерска щерка

Полицията в Нова Зеландия откри тялото на 22-годишната Грейс Милейн. Младата жена беше оповестена за търсене, откакто мистериозно изчезна на 1 декември, оповестява Би Би Си.  

Полицията задържа 26-годишен мъж. Повдигнато му е обвиняване за ликвидиране.     Тялото на Милейн е било намерено на към 10 метра от пътя, в околност с доста шубраци в предградието Уейтакиър. В понеделник ще бъде осъществена аутопсия. За последно британката е била забелязана на 1 декември в хотел в Оукланд, придружавана от младия мъж, който след това полицията арестува.    

През септември Милейн се е дипломирала и решила да тръгне на околосветско странствуване за една година. Пристигнала в Нова Зеландия на 20 ноември. Баща ѝ – милионерът Дейвид Милейн, описа пред публицисти, че щерка му всеки ден му писала и му изпращала фотоси от пътуването си. По думите му за последно се чули в деня, в който Грейс изчезна. Търсенето на младата жена стартира в сряда. Семейството ѝ е било известено за трагичната развръзка, оповестиха от локалната полиция.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР