Полицията в Манчестър арестува английския национал Мейсън Грийнууд по подозрение

...
Полицията в Манчестър арестува английския национал Мейсън Грийнууд по подозрение
Коментари Харесай

Скандал във футбола: Арестуваха любимец на феновете заради побой над приятелката му

Полицията в Манчестър арестува британския национал Мейсън Грийнууд по съмнение в обезчестяване и нахлуване над приятелката му , оповестиха английските медии. В изказването на полицията не се показва името на арестувания, само че по-рано в неделя обществените мрежи бяха нажежени от обява на приятелката на Грийнууд, която популяризира фотоси и видео по какъв начин е била бита от футболиста на Манчестър Юнайтед .

По-късно клипчетата, на които младата жена е с разрушена и кървяща уста бяха изтрити.

 
Harriet Robson, pacar dari Mason Greenwood, via instagram story.
— SPORT7 (@sport7trans7)
Хариет Робсън също по този начин популяризира аудиозапис, от които излиза наяве, че Мейсън Грийнууд я кара да прави секс срещу волята й .

От клуба оповестиха, че краткотрайно отстраняват 20-годишния нападател от състава , като той няма да има право да тренира и играе до изясняване на случилото се.

" Бяхме сигнализирани за фотоси и видеа, оповестени в обществените мрежи от жена, които демонстрират физическо принуждение над нея. Можем да потвърдим, че мъж в неговите 20 години е задържан по съмнение за обезчестяване и нахлуване ", обявиха от полицията.

Мейсън Грийнууд е младеж на Манчестър Юнайтед и дебютира за първия тим през 2019 година. През 2021 подписа той подписа нов 4-годишен контракт. За националния тим на Англия Грийнууд има един мач .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР