Полицията в Ловеч изнесе подробности за жестоката трагедия. От изявлението

...
Полицията в Ловеч изнесе подробности за жестоката трагедия. От изявлението
Коментари Харесай

Полицията в Ловеч изнесе подробности за жестоката трагедия с привържениците на Левски

Полицията в Ловеч изнесе детайлности за жестоката покруса. От изказването излиза наяве, че на мокра настилка лекият автомобил се е завъртял и със задната си част се е блъснал в насрещно движещ се камион с прикачено полуремарке. При конфликта и двете транспортни средства са се блъснали в бетонна стена, ситуирана вляво от пътя.

Информацията на полицията в Ловеч:

На 25 август към 00.40 ч. в районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи - Ловеч е получен сигнал за пътен случай на Политическа партия I-4 при км 57, в региона на с. Българене, общ. Ловеч, обл. Ловешка. Незабавно към мястото на произшествието е изпратен полицейски екип, като при първичния оглед е открито, че на мокра пътна настилка лек автомобил, пътуващ в посока Варна, е изгубил напречната си резистентност и се е блъснал със задна си част в предната част на насрещно движещ се товарен автомобил с прикачено полуремарке. След конфликта и двете транспортни средства са се блъснали в бетонна стена, ситуирана вляво от пътя в посока Варна.

При произшествието на място са починали четирима мъже от Габрово: 51-годишният лидер на лекия автомобил, 18-годишен юноша и двама мъже по на 47 години, които са пътували в същото транспортно средство. 26-годишен мъж, който също е пътувал в лекия автомобил е настанен за лекуване в МБАЛ-Ловеч, а лидерът на товарния автомобил е без основни пострадвания.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по чл.343 ал.4 от Наказателен кодекс по отношение на чл.342 ал.1от Наказателен кодекс и работата по определяне на аргументите за тежкото произшествие продължава под управлението на Окръжна прокуратура - Ловеч.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР