Полицията в Лос Анджелис обяви, че е предотвратила опит за

...
Полицията в Лос Анджелис обяви, че е предотвратила опит за
Коментари Харесай

Опитаха се да оберат дома на Деми Ловато

Полицията в Лос Анджелис разгласи, че е предотвратила опит за грабеж на дома на някогашната старлетка на Дисни Деми Ловато до момента в който тя е във оздравителен център.

Според източници на TMZ униформените попаднали на доказателства за готвената кражба при осъществяването на арести наоколо до оценената на 8,3 милиона $ къща на певицата. Хората, които стояли зад незаконния проект, са към този момент задържани, удостоверяват органите на реда.

Припомняме, че Ловато влезе непринудено в рехабилитационен център към две седмици, откакто бе призната по неотложност в болница поради свръхдоза с хероин. Мнозина от почитателите ѝ побързаха да обвинят една от танцьорките на изпълнителката на Skyscraper.

Причината – съгласно клюки 28-годишната Дани Витале е снабдила някогашната старлетка на Дисни с опиата, написа Монитор. По-късно спекулациите бяха опровергани, като TMZ уточни, че дилърът на певицата се споделя Брандън Джонсън.

По думите на мъжа, разпитан от изданието, Ловато се свързала с него няколко часа преди да колабира. Когато двамата се разделили, тя се чувствала добре, твърди Джонсън.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР