Полицията в Лос Анджелис издърпа оцелял от катастрофирал самолет само

...
Полицията в Лос Анджелис издърпа оцелял от катастрофирал самолет само
Коментари Харесай

Спасиха оцелял при самолетна катастрофа секунди преди да бъде премазан от влак

Полицията в Лос Анджелис издърпа оживял от аварирал аероплан единствено секунди преди трен да се блъсне в него. Записи от камерата на полицията на Лос Анджелис от неделя снимаха спасяването с гризане на нокти, до момента в който офицери се втурват да извлекат кървящия водач от самолета, преди идващ трен да се разбие в останките на самолета. Пилотът на авариралия еднодвигателен Cessna 172 е откаран в регионален травматологичен център с няколко пострадвания. Според пожарната злополуката е станала покрай железопътната линия, водеща към летище Уайтман към 14:09 часа локално време (22:09 GMT). Copied from page https://www.ruptly.tv/en/videos/20220110-012-USA-LA-police-pull-survivor-from-crashed-plane-seconds-before-train-hits Американец е същински късметлия, откакто избяга от гибелта не един път, а два пъти в рамките единствено на няколко минути . Първоначално той съумява да оцелее при самолетна злополука . За неприятен шанс обаче машината пада върху железопътни релси.

Очевидно на индивида не му е било писано да си отиде тъкмо този ден - той е избавен от служители на реда. Те съумяват да го издърпат въпреки и окървавен от разрушения аероплан безусловно секунди, преди авиомашината да бъде размазана от идващ трен .

Смразяващите фрагменти бяха публикувани от полицията в Лос Анджелис и са правени от камерите върху колите на униформените. Спасителната интервенция е извършена в неделя.

Пилотът на авариралия еднодвигателен " Чесна " 172 е откаран в регионален травматологичен център с няколко пострадвания, само че без заплаха за живота .

Според пожарната злополуката е станала покрай железопътната линия, водеща към летище Уайтман към 14:09 часа локално време.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР