Полицията в Лондон е арестувала близо 50 души във връзка

...
Полицията в Лондон е арестувала близо 50 души във връзка
Коментари Харесай

Безредици в Лондон след загубата на финала

Полицията в Лондон е арестувала близо 50 души по отношение на футболната среща сред Англия и Италия, предадоха локалните медии. Италия победи домакините на „ Уембли” и завоюва Европейското състезание, до момента в който англичаните ще продължат да имат 0 купи в този шампионат.

Най-малко 49 души са в ареста, откакто се е стигнало до конфликти сред последователи и служители на реда. 19 полицейски чиновници са били ранени при безредиците. Някои от почитателите са били арестувани по време на самия мач, до момента в който други – след края му.

Преди срещата пък доста британски почитатели разрушиха барикадите на „ Уембли”, пробвайки се да влязат на стадиона без билет. Заради финала на Европейското състезание английската полиция активизира голям брой чиновници, с цел да се подсигурява сигурността на почитателите - както на англичаните, по този начин и на италианците.

Гневни последователи на домакините са почнали да прекатурват боклукчийски кофи в центъра на Лондон след загубата, а също така са били нанесени вреди на няколко автомобила. Британските медии оповестиха и за случай на самия стадион - група мъже са удряли и ритали други хора в коридорите на стадиона. Италия справедливо завоюва купата след осъществяване на дузпи, до момента в който британският народен тим по футбол ще продължи още дълго да мечтае за трофея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР