Полицията в Косово е конфискувала голямо количество оръжия от автомобил

...
Полицията в Косово е конфискувала голямо количество оръжия от автомобил
Коментари Харесай

Конфискуваха голямо количество оръжия в Косово

Полицията в Косово е конфискувала огромно количество оръжия от автомобил със сръбска регистрация. Това се е случило нощес в северния град Звечан, оповестява Ройтерс, представена от БНР. Подробности за акцията даде министърът на вътрешните работи на Косово Джелял Свечля.

„ Снощи автомбил с белградска регистрация е бил разпознат на към 100 метра  от общината в Звечан. В него е имало огромно количество оръжия, експлозиви и боеприпаси. Открити са и гранатомети, автоматизирани оръжия, зашеметяващи гранати, военни униформи, торби “.

Вътрешният министър на Косово е безапелационен, че оръжията са били предопределени за терористични офанзиви. Според него президентът на Сърбия има за цел да дестабилизира Косово.

„ Тези оръжия са били предопределени за терористични офанзиви против жители и институции в Косово. Това е следващото доказателство, че президентът на Сърбия Александър Вучич, чрез групи и организации, има желание да дестабилизира нашата страна. “

Министърът на вътрешните работи на Косово е безапелационен, че този случай е удостоверение на информацията, която е получена през последните седмици от институциите за държавна сигурност на Косово, че в коли и други транспортни средства военни оръжия са влезнали в Косово от територията на Сърбия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР