Полицията в Кипър претърсва изкуствено езеро и търси жертви на

...
Полицията в Кипър претърсва изкуствено езеро и търси жертви на
Коментари Харесай

Кипър с първи сериен убиец! Той е офицер, затрил 8 жени

Полицията в Кипър претърсва изкуствено езеро и търси жертви на " първия сериен палач " в страната. Армейският офицер призна, че е умъртвил седем чужденки и разкри пред чиновниците на реда, че изхвърлил телата им в куфари в езерото, част от в този момент изоставена шахта на медна мина.

Представител на полицията заяви пред АП, че камери с дистанционно управление към този момент са локализирали куфар в езерото. Междувременно през днешния ден съд продължи ареста на 35-годишния кипърски боен с още осем дни.

Заподозреният бе задържан предходната седмица. По-рано този месец в шахта са открити два тела, а през вчерашния ден бе открит трети мъртвец. Следователите откриха тялото откакто обвиненият ги отвел до мястото покрай столицата Никозия. Съобщава се, че обвиненият се е срещнал с жертвата, която е изчезнала през декември 2017 година, на уеб страница за запознанства.

Трите жертви, чиито тела са открити, са от филипински генезис. Името на нарушителя към момента не е огласено. Сред жертвите му, съгласно признанията му, са индийка или непалка по националност, както и румънска жена и нейната осемгодишна щерка. Шестгодишно момиче - дъщерята на друга от жертвите на килъра, също липсва.

Полицията е поискала спомагателна помощ от английски специалисти по отношение на следствието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР