Полицията в испанската столица Мадрид задържа мъж, снимал под полите

...
Полицията в испанската столица Мадрид задържа мъж, снимал под полите
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, снимал под полите на над 550 жени в Испания

Полицията в испанската столица Мадрид задържа мъж, снимал под полите на най-малко 550 дами. Арестът му идва след дълготрайно следствие, което полицията почнала, откакто попаднала на нецензурен уеб страница, който съдържа някои от неговите видеоклипове.

53-годишният колумбиец почнал да снима под полите на дамите предходната година и от този момент е качил 283 видеоклипа в порносайтове, които са натрупали милиони гледания. На някои от дамите се виждат и лицата им. Повечето от 555-те жертви на мъжа, някои от които са малолетни, били снимани в мадридското метро, оповестиха от испанската полиция, представени от Би Би Си и Ню Йорк таймс.

За задачата причинителят употребявал камерата на мобилен телефон, прикрит в раница. В някои случаи той заговарял жертвата, с цел да получи по-добър аспект под полата ѝ. Понякога мъжът снимал дами и в супермаркети.

Той е търсил жертви всекидневно и " натрапчиво ", съгласно полицията, като един път снимал 29 дами за един ден.

Полицаите почнали да наблюдават публикуването на видеоклиповете и разкрили мъжа. Вътрешното министерство популяризира запис посредством профила си в Туитър, на който се вижда ареста на мъжа, който бил арестуван до момента в който снимал под полата на жена в метрото.

В дома на мъжа били открити преносим компютър и хард дискове със стотици видеоклипове. Заподозреният остава в ареста.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР