Полицията в германския град Дуисбург проведе мащабна акция на органите

...
Полицията в германския град Дуисбург проведе мащабна акция на органите
Коментари Харесай

Мащабна акция в Германия: Полицията проверява сгради , обитавани от български роми и румънци

Полицията в немския град Дуисбург организира огромна акция на органите на реда в жилищни здания, в които живеят главно български и румънски жители. Операцията е на база на съмнение за осъществени многочислени обществени измами. 

Подозренията, поради които се е състояла акцията още са, че мигранти, влезнали незаконно в Германия, е допустимо също да са настанени в постройките. Задържани са четирима души. Сред тях няма българи, оповестиха от полицията в Дуисбург. 

86 са лицата, открити на адреса, само че нерегистрирани, че живеят там, а 27 души са отписани служебно, тъй като към този момент не живеят на посоченото място. Резултатите са изпратени към виновните служби, които ще откриват кои от обществените услуги могат да бъдат прекъснати.

Полицейски чиновник съобщи, че в региона на осъществената интервенция живеят главно роми от България и Румъния, само че също по този начин и украинци и други източноевропейци. След акцията събраните резултати ще бъдат оценени и следствието за обществени измами продължава. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР