Полицията в Добрич задържа мъж за убийството на своя брат.

...
Полицията в Добрич задържа мъж за убийството на своя брат.
Коментари Харесай

Задържаха мъж за убийството на брат му в Добричко

Полицията в Добрич задържа мъж за убийството на своя брат. Жители на село Безводица се натъкват на натрупа на убития 50-годишен мъж на сметището край селото. Тялото е предадено в правосъдна медицина за осъществяване на аутопсия. На този стадий се допуска, че убийството е осъществено преди към две седмици. Убиецът е блъснал жертвата си с тъп предмет в главата.

Задържаният 53-годишен брат на жертвата е направил цялостни признания, осведомят от ОД на Министерство на вътрешните работи. По информация на Окръжна прокуратура Добрич мъжът е с прокурорска мярка задържане до 72 часа. В понеделник следва съдът да гледа мярката му за неотклонение задържане под стража.

В началото на месец октомври, на неустановена все още дата, посред им зародил спор. Скарването им прераснало във физически конфликт и 53-годишният нанесъл няколко удара на по-малкия си брат с тесла. В резултат на това, той получил съществени контузии и умрял. След като осъзнал случилото се, укрил тялото на 50-годишната жертва и не подал сигнал за гибелта му. Изясняването на обстоятелствата станало допустимо в хода на издирването на лицето.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР