Полицията в Австрия съобщи за нелеп инцидент с участието на

...
Полицията в Австрия съобщи за нелеп инцидент с участието на
Коментари Харесай

Шофьор на Lamborghini обърка газта със спирачката и се озова в езеро

Полицията в Австрия заяви за безразсъден случай с присъединяване на Lamborghini Huracan и неговият притежател. Късно нощес 31-годишен мъж и негов сателит на 40 години излезли на разходка с колата и спрели на паркинг покрай езерото Мондзее.

Според информацията, пасажерът слязъл от колата, а притежателят ѝ се опитал да я възпламени, само че объркал педалите и вместо спирачката, натиснал газта с цялостна мощ. Това пратило италианското возило в езерото, което било на към 15 метра зад Lamborghini-то.



За благополучие, лидерът му съумява да се измъкне от водния капан и изплува на брега, където неговият другар звъни на незабавните екипи. От полицията споделят, че колата е потънала на към 5 метра в езерото, а за изваждането ѝ са били нужни 3 часа, 5 водолаза, кран и специфичен балон, който да помогне с ваденето.

Nach dem unerwarteten Ende von bewarb sich ein Schweizer für die Nachfolge von als. Der Versuch mit seinem Sportwagen den legendären Lotus Esprit aus zu imitieren ging aber nach hinten los.
— POLIZEI OÖ (@LPDooe)
От полицията пък демонстрираха своето възприятие за комизъм и в пост със фотоси от ваденето на колата, написаха, че някой се е опитал да пресъздаде сцената от кино лентата за Джеймс Бонд и неговият Lotus Espirit, който сполучливо се движеше под водата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР