Полицията в американския град Плейно съобщи подробности около ужасяващата кървава

...
Полицията в американския град Плейно съобщи подробности около ужасяващата кървава
Коментари Харесай

Касапницата в Тексас: Красавицита Мередит се разведе, покани приятели на купон, но бившият ѝ дойде и я разстреля с още седмина

Полицията в американския град Плейно заяви детайлности към ужасяващата кървава кланица, която Спенсър Хайт устрои на 10 септември в дома на някогашната си брачна половинка Меридит. Жертви на 32-годишния стрелец станаха осем души, измежду които и самата Меридит, оповестява „ Дейли мейл ”. При екшъна бяха ранени и двама служители на реда.

27-годишната Меридит Лейн подала молба за бракоразвод през юли тази година след шестгодишен взаимен живот. Малко преди развода обаче Спенсър изгубил работа, което доста трансформирало характера му и почнал да подвига ръка на жена си.
Скандалите посред им траяли и след развода.



„ Меридит доста обичаше да кани посетители в дома си. Направи го за първи път след развода и това очевидно не се хареса на Спенсър. Този умопобъркан умъртви 8 души, с цел да накаже щерка ми за празненството след развода”, споделя майка й Деби Лейн.

Във съдбовната вечер в дома на Деби се вихрело футболно празненство. Сред поканените посетители имало и другари на Спенсър. Вероятно този факт не се харесал на някогашния брачен партньор. Около 20 часа вечерта той нахлул на купона и разкрил безразборна пукотевица по гостите. Мъжът ранил девет души, осем от които издъхнали от раните си, а пристигналите на място служители на реда го ликвидирали.



Свидетели на кървавото тържество описват, че преди да стартира да стреля, Спенсър за следващ път се скарал с някогашната си.

Всички жертви са сред 22 и 33 години, а нелепият им край безусловно потресе жителите на Плейно.

Полицията проверява случая, с цел да се обясни какво е накрало младия мъж да извърши сходно закононарушение.

Офицерът, прострелял смъртоносно Спенсър, е в отпуска.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР