Полицията установи за ден 25-ма водачи, шофирали след употреба на

...
Полицията установи за ден 25-ма водачи, шофирали след употреба на
Коментари Харесай

Само за ден: Хванаха 25 пияни шофьори в страната

Полицията откри за ден 25-ма водачи, карали след приложимост на алкохол, и трима – под въздействието на опиати. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. инспекция
Прочетете още
В рамките на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата през миналото денонощие са тествани 7898 моторни транспортни средства. Извършен е надзор на 10 127 водачи и пасажери. Съставени са 2093 фиша и 505 акта за открити административни нарушавания.

От систематизираните данни по метода „ линеен надзор “ са тествани 2116 моторни транспортни средства и 2812 водачи и пасажери. За установени нарушавания са формирани 538 фиша и 123 акта.

Установени са трима водачи, карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, и четирима – с над 1,2 промила. Двама водачи са засечени зад кормилото под въздействието на наркотични субстанции или техни аналози.

Данните са междинни и в тях са включени резултати, систематизирани до 16:00 часа през днешния ден.

По-рано от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че трима души са починали, а 23-ма са ранени при станалите 12 тежки произшествия в страната през миналото денонощие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР