Полицията съобщи, че смъртта на Долорес О`Риърдън не е подозрителна,

...
Полицията съобщи, че смъртта на Долорес О`Риърдън не е подозрителна,
Коментари Харесай

Смъртта на Долорес О`Риърдън – естествена

Полицията заяви, че гибелта на Долорес О`Риърдън не е подозрителна, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Вокалистката на The Cranberries бе открита мъртва в лондонски хотел. Полицията в началото оповести, че гибелта й е необяснима, само че че нищо съмнително не е намерено.

46-годишната ирландска музикантка бе в Лондон, с цел да запише кавър на шлагера Zombie дружно с лосанджелиската рок тайфа "Бад улвс ".

Дан Уейт от звукозаписната компания "Илевън севън " разясни, че О`Риърдън му оставила вокално обръщение, в което декларира, че чака с неспокойствие идните записи.

"От посланието се вижда, че тя е изпълнена с живот, майтапи се и е разчувствана, че ще се срещне с мен и брачната половинка ми тази седмица ", споделя Уейт.

Междувременно стана ясно, че продажбите на нейните соло албуми и дисковете, които е записала с The Cranberries, внезапно са се нараснали след гибелта й, заяви Контактмюзик.

Продажбите на най-новия диск Something Else на групата са нарастнали с над 900 %, а тези на излезлия през 2007 година дебютен соло албум Are You Listening? на О`Риърдън - с над 145 %.

Продажбите на шлагера Linger на The Cranberries пък са се нараснали с над 35 %.

Източник: Dnes.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР