Полицията съобщи, че има няколко смъртни случая, след като автомобил

...
Полицията съобщи, че има няколко смъртни случая, след като автомобил
Коментари Харесай

Десетки ранени и няколко убити, след като джип се вряза в коледен парад в Уисконсин

Полицията заяви, че има " няколко смъртни случая ", откакто автомобил се вряза в коледен церемониал в град Уокеша, щат Уисконсин, заяви Би Би Си. На фрагменти, оповестени в интернет, се вижда по какъв начин червен SUV минава през коледен церемониал в град Уокеша, западно от Милуоки, към 16:40 ч. локално време. Началникът на полицията Дан Томпсън съобщи по-рано пред CBS, че е автомобилът е блъснал и ранил повече от 20 души, в това число деца.



Той удостовери пред медиите, че има починали хора, само че съобщи, че няма да дава детайлности, до момента в който не бъдат известени членовете на фамилиите.
Арест на младеж поради пукотевица в търговски център в Уисконсин
Тийнейджър беше арестуван във връзка със стрелбата преди два дни в търговски център в Уоуатока, Уисконсин. Това заяви началникът на гра...

Томпсън съобщи, че служителите на реда са разкрили недоверчив автомобил и че е арестувано лице, което „ съставлява интерес ”, само че не разкри елементи. Той добави, че следствието е " доста динамично ", а ранените са били откарани в болница с коли за спешна помощ, полиция и от членове на фамилиите. По думите му полицията е стреляла по автомобила, с цел да се опита да го спре. ФБР оказва подпомагане на следствието.

Кметът на града Шон Райли съобщи, че това е " травматичен " миг за града. " Сърцето ми е с всички, които са наранени от този неправилен акт ", сподели той на конференция. На един от видеозаписите се вижда по какъв начин автомобилът се блъска с висока скорост в уличните загради и по-късно се врязва в група музиканти.



Свидетелка на нещастието описа пред телевизионния канал Fox6, че колата е блъснала танцова група от девойки на възраст сред 9 и 15 години. От Белия дом обявиха, че " наблюдават от близко " обстановката в Уокеша, сподели формален представител, и че е препоръчана поддръжка " при нужда " на щатските и локалните управляващи, написа БГНЕС.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР