Полицията разкри оранжерия за производство на марихуана в спортна зала

...
Полицията разкри оранжерия за производство на марихуана в спортна зала
Коментари Харесай

Разкриха наркооранжерия в спортна зала в Разград

Полицията разкри оранжерия за произвеждане на марихуана в спортна зала в някогашния цех " Диамант " в Разград , оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Оранжерията била професионално построена и оборудвана на високо равнище.

На мястото имало условия за осветеност, мокрота, температура, поникване на семената и израстване на зелените стръкове , като оборудването е закупено и доставено от чужбина.

В помещението са открити 9 саксии със зелени растения, достигнали зрялост , както и половин кг суха " стока ", приготвена за търгуване . Произведеното се предложило в чужбина и при улична търговия в района.

Извършени са претърсвания на пет разнообразни адреса на територията на страната, както и на два леки автомобила.

Установени са 5 мъже, участници в незаконната група - 38-годишен от Разград, 32-годишен от село Казашко, 31-годишен от Разград, 23-годишен от Разград и 34-годишен от Сливен. Всичките са престъпно проявени.

При персонални обиски и претърсвания в жилищата им са открити самоделен военен револвер, картечен револвер, пневматична пушка, газов револвер, револвер, 5000 лева, електронна везна , семена, мелничка за смилане на марихуана, компютри и флашки, както и 10,2 грама канабис в разнообразни опаковки.

Разследването по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР