Полицията разби оранжерия за марихуана в кв.Аспарухово във Варна. При

...
Полицията разби оранжерия за марихуана в кв.Аспарухово във Варна. При
Коментари Харесай

Разкриха оранжерия за марихуана във варненския квартал Аспарухово

Полицията разруши оранжерия за марихуана в кв.Аспарухово във Варна. При претърсването в апартамент в жилищния комплекс е открита оранжерия за развъждане на марихуана, оборудвана с нужните осветителни и отоплителни уреди.

Реализацията е извършена през вчерашния ден в хода на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне, попречване, секване и откриване на закононарушения, свързани с наркотични субстанции на територията на Варна. Служители от Четвърто районно управление (на МВР) ревизирали жилището, наето чартърен от 25-годишен локален гражданин, от престъпния контингент, който от месеци отсъства от страната.

Там е намерено помещение, със особено обособена част за развъждане на марихуана. По първична информация, в хода на интервенцията е арестуван жителя на прилежащия апартамент -мъж на 50 години, престъпно проявен и осъждан, за който се допуска, че е отглеждал насажденията.

Намерени са 60 растения от рода на конопа в друг етап на напредък. Извършен е оглед и са конфискувани още: уреди за надзор на влажността и температурата на въздуха, вентилатори, лампи, видеокамера, контролно табло, влагоуловител, апарат за отопление с таймер, почва, течна тор.

Намерените растения и съоръжение са конфискувани, а 50-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно произвеждане по необходимост по член 354 „ в " от Наказателния кодекс. Уведомен е дежурен прокурор от Районна прокуратура Варна

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР