Полицията открила телата на съпрузите, и двамата на 40 години,

...
Полицията открила телата на съпрузите, и двамата на 40 години,
Коментари Харесай

Мъж изби жена си и трите си деца заради фалшив сертификат

Полицията разкрила телата на съпрузите, и двамата на 40 години, както и на трите им деца на 4, 8 и 10 години в дома им. Всички те били с огнестрелни рани в главата.

В просторно писмо, намерено от униформените, мъжът обяснявал, че е фалшифицирал  документ за брачната половинка си Линда. Работодателят ѝ обаче разкрил измамата, което предиздвикало двойката да се опасява, че децата ще им бъдат отнети.

От две седмици насам подправянето на документ в Германия е подсъдно, като предстои на санкция или затвор. Според проверяващите мъжът първо е прострелял дамата, след това децата и най-после се е самоубил. Към момента няма причина полицията да подозира, че е имало различен на мястото на убийството.

Ужасяващата покруса идва на фона на стягането на ограниченията от управляващите в Германия в опит да овладеят четвъртата вълна на пандемията. Бъдещото държавно управление планува да направи имунизирането наложително от март за всички медицински служащи. Законопроектът планува всички работещи в опазването на здравето да показват документ, че са имунизирани, преболедували или медицински документ, че не могат да бъдат ваксинирани към 15 март.

От предишния месец работещите в Германия би трябвало да показват документ за имунизация, за преболедуване или негативен тест на работното си място. Миналата седмица пък немските управляващи взеха решение да лимитират достъпа на неимунизирани, като те имат право да посещават единствено търговски вериги от първа нужда като хранителни магазини, аптеки и хлебарници.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР