Полицията обяви мерките за охрана на обществения ред във връзка

...
Полицията обяви мерките за охрана на обществения ред във връзка
Коментари Харесай

Сериозни мерки за сигурност преди Локо - ЦСКА

Полицията разгласи ограниченията за защита на публичния ред по отношение на днешната футболна среща сред тимовете на ПФК Локомотив и ЦСКА в Пловдив.

Преди, по време и след привършване на дуела, който се организира от 17.15 ч. през днешния ден на стадион " Локомотив ", чиновниците на реда ще се грижат за пътната сигурност и недопускане на противообществени прояви на територията на целия град.

Създадена е нужната организация от сборните пунктове по маршрутите им на напредване почитателите на двата тима да бъдат съпроводени от полицейски екипи при идване и овакантяване на спортното оборудване. В тази връзка е допустимо отчасти или цялостно прекъсване на придвижването по някои от улиците в региона.

За да се избегне скупчване на искащи да гледат мача, входовете на стадиона ще бъдат отворени от 15.30 ч. На построените контролно-пропускателни пунктове униформените ще ревизират прецизно и няма да позволяват лица под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия; малолетни без пълновръстен компаньон.

При определяне на неразрешени предмети и движимости, притежателите им ще бъдат отвеждани и арестувани в полицейския арест. Всички извършители ще бъдат глобени според Закона за запазване на публичния ред при провеждането на спортни мероприятия.
 Локомотив (Пловдив) застава на пътя на
Локомотив (Пловдив) застава на пътя на " армейския " поход

Срещата на стадион " Локомотив " стартира в 17:15 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР