Полицията няма да охранява предстоящия футболен мач между Пирин и

...
Полицията няма да охранява предстоящия футболен мач между Пирин и
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград Илко Стоянов: Комисар Г. Кандев постави мина пред новия директор на ОД на МВР Благоевград в навечерието на мача Пирин - Локомотив Пловдив

" Полицията няма да охранява идния футболен мач сред " Пирин " и " Локомотив " -Пловдив ". С такова ултимативно обръщение през вчерашния ден служители на реда се явили пред управлението на ОФК Пирин, заявавайки, че са получили устно предписание от някогашния към този момент шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи Георги Кандев, да оповестят това на шефовете на тима. Мотивите за ултиматума, съгласно служителите на реда, са неизплатени сметки на тима с дирекцията.

Действията на полицейския началник в последния му работен ден, безусловно вбесиха градоначалника, който през днешния ден на конференция разяснява обстановката, обръщайки се към новия полицейски шеф Данаил Димитров. " Съвсем доброжелателно предизвестявам новия шеф, че това е заложена мина от някогашния шеф.

Предишният няма да го разясня, само че апелирам новия незабавно да предприеме дейности в тази посока и ревизира случая, защото мачът е довечера, с цел да не гръмне тази мина, и той да влезе в обстановката с проблем. Говорим за всеобщо мероприятие, на което ще бъде целия град. Искам да подчертая категорично, че ОФК " Пирин " има подписан контракт с ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград и не дължи стотинка на полицейската дирекция ", безапелационен е кметът.

Кое е предизвикало сходно предписание на някогашния шеф можем да се досетим, поради комплицираните връзки и компликациите в работата сред общината и Кандев, неколкократно коментирани от благоевградския кмет Стоянов.

В тази връзка кметът приветства новоназначения шеф и съобщи, че се надява този път сред общината и полицията да бъдат построени правилни партньорски връзки като сред две институции ангажирани отговорно за опазването на реда и спокойствието на жителите. Полицията и общината, дружно, могат да работят по този начин, че незаконните прояви, вандализмът в регионалния център да бъдат изкоренени. Кметът пожела сполучлива работа на новия полицейски шеф, декларирайки безапелационна поддръжка на полицията в нейната работа на територията на Благоевград.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР