Полицията на щата Мичиган стреля, арестува заподозрения за подпалването на четири от крайцерите на агенцията

...
SAULT STE. МАРИ, Мичиган (AP) — Щатската полиция на Мичиган
Коментари Харесай

SAULT STE. МАРИ, Мичиган (AP) — Щатската полиция на Мичиган съобщи в четвъртък, че е застреляла и арестувала 39-годишен мъж от Флорида във връзка с подпалването и прострелването на четири от крайцерите на агенцията извън пост в Горния полуостров.

Около 13:45 часа започна престрелка, докато полицаите изпълняваха заповед за обиск. Четвъртък в имот в Sault Ste. Мари, каза лейтенант Марк Джанунцио, говорител на държавната полиция.

Заподозреният е стрелял по войниците и полицаите са отвърнали на огъня, каза Джанунцио в имейл. Мъжът е бил ударен и откаран с линейка в болница, каза той.

Името и състоянието на заподозрения не бяха освободени веднага. Няма ранени полицаи, каза Джанунцио.

Полицията в сряда описа заподозрян като бял мъж, който е бил с камуфлаж в кадрите от ранната атака в сряда, счита се за въоръжен и опасен, каза агенцията в молба за помощ на обществеността при идентифицирането му.

Охранителни камери заснеха кадри на мъж, който залива превозните средства с бензин и ги подпалва около 3:15 сутринта в сряда извън Sault Ste. Мари пост, след което ги стрелял с пушка от разстояние, каза Джанунцио.

Нападението е станало в зона на поста, която е лесно достъпна за обществеността, каза Джанунцио в сряда. Полицията беше описала заподозрян като бял мъж, който носеше камуфлаж и беше смятан за въоръжен и опасен.

„Той буквално просто отбива по алеята, водеща към стълба, и там бяха паркирани тези четири превозни средства“, каза той каза.

Заподозреният е видян последно да се отдалечава с SUV, каза Джанунцио.

Су Сент Мари е град в североизточния край на Горния полуостров, на около 300 мили ( 482 километра) северно от Детройт.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР