Полицията изкарва камери и патрулки за контрол на всички пътища

...
Полицията изкарва камери и патрулки за контрол на всички пътища
Коментари Харесай

Засилен контрол по пътищата през празничните дни

Полицията изкарва камери и патрулки за надзор на всички пътища за празниците. Ще се следи за скорост, рисково каране, алкохол и опиати.

Днес на следващия ден, както и на 4-ти и на 9-ти май ще са засилените инспекции. Главен контрольор Лъчезар Близнаков изясни, че контролът няма да се размине даже и по второстепенните пътища.

Заради трафика по автомагистрала „ Струма " няма да има поправки, сподели Лъчеза Близнаков. От пътната организация осведомиха, че на1, 2 -ри и 6-ти май се стопират взривните работи по пътя към Кръстова гора в региона на Югово - Лъки. Спазването на ограничаването от 30 км/ч. остава.

Единствено, поради ремонт, остава ограничаването на автомагистрала „ Тракия " сред пътните възли „ Чирпан - Изток " и „ Стара Загора ".

По данни на полицията единствено за предходната седмица има над 55 000 нарушавания за скорост, при над 240 водачи е бил открит алкохол и опиати. За 7 дни има починали 8 души.
Пътната организация стопира всички поправки и отстранява краткотрайните организации на придвижване, с цел да се обезпечи оптималната проходимост по пътищата за великденските празници и за 6 -ти май Гергьовден. Ограничение ще има единствено по Автомагистрала " Тракия " сред п.в. Чирпан - Изток и Стара Загора. Ремонтите ще бъдат обновени след края на празничините дни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР