Полицията издирва 25-годишен мъж от Перник, който е в неизвестност

...
Полицията издирва 25-годишен мъж от Перник, който е в неизвестност
Коментари Харесай

Братът на изчезналия на Сурва: Автомобилът му беше с разбит прозорец

Полицията търси 25-годишен мъж от Перник, който е в неопределеност от събота заран.  За последно той е забелязан на кукерския фестивал " Сурва ".

По данни на фамилията му, Емил Боев е без телефон, а колата му е оставена отключена.  Младият мъж е висок 180 см, облечен е с камуфлажно яке и мрачен панталон.

Доброволци към този момент са се организирали в обществените мрежи за издирването му. Според неговия брат Мартин Боев макар огромните старания към момента няма диря след първичните данни, че е тръгнал с колата си нанякъде откакто е бил смутен, тъй като са му се събрали доста неща. 

" Тръгнал е нанякъде евентуално да си прочисти главата. След този миг нямаме нови данни, имаме няколко сигнала, само че са безрезултатни. Вчера обхождахме планината. Не е по никакъв начин всекидневно да е без телефон, а го е оставил в колата. Автомобилът беше с разрушен прозорец, това се е случило още когато е бил в компания от 4 души, която след това се разделя на двама. Последното момче, което го е видяло, е останало в колата, спало е там, изчакало го е да се върне, само че не се е върнал ", описа той.

По думите му двамата са били подпийнали на празника.

" Приятелят му се опита да си спомни, само че няма ясна причина да е бил сърдит и смутен. Отключихме телефона му, разгледахме профилите и известията му, свързахме се с хората, никой не знае нищо. Не е било планувано, Емил е по-спонтанен и мисля, че е желал да се усамоти, само че не е бил в положение да реши. Колата е паркирана сред парка, който е гъста гора, и оживения град. Той строи скейт паркове из цяла България ", изясни Боев.

И прикани хората да оказват помощ да бъде открит.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР