Полицията има заподозрян за жестокото убийство на млада жена в

...
Полицията има заподозрян за жестокото убийство на млада жена в
Коментари Харесай

МВР показа заподозрян за убийство в Горна Оряховица и го издирва

Полицията има обвинен за жестокото ликвидиране на млада жена в Горна Оряховица, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново. Мъжът е разгласен за общодържавно търсене.

" Във връзка с осъществено тежко престъпно закононарушение, осъществено на територията на Горна Оряховица, полицията търси 36-годишен, от града ", се споделя в известие на ОДМВР – Велико Търново за подпомагане. " Полицията се обръща към хората, които имат информация къде може да бъде открит, да алармират на тел. 062/620 437, 0618/ 60040, 60041, 60042, на тел.112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена. "

Жертвата бе открита мъртва в събота следобяд в апартамент на третия етаж в блок в кв. " Славянка ". Сигналът е подаден през вчерашния ден в 17.28 ч. от 36-годишния притежател на жилището. Той съобщил, че е намерил млада жена в безпомощно положение. На адреса са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, които открили голям брой пострадвания по тялото и установили гибелта на дамата. На мястото е осъществен оглед. Собственикът на жилището е бил отведен за разпит.

" Проверява се съпричастността му към осъщественото тежко престъпно закононарушение ", сподели шефът на Областната полицейска дирекция комисар Димитър Машов.

Според съседите притежателят на жилището, в който цяла нощ против събота имало дрънкане и мощен звук от препирня, е наркозависим. От същото обграждане е и търсеният за убийството.

Предстои установяването на самоличността на убитата по безапелационен метод, допълниха от великотърновската полиция. По неофициална информация тя е на 40 години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР