Полицията хвана сериен обирджия. В резултат на съвместните полицейски действия

...
Полицията хвана сериен обирджия. В резултат на съвместните полицейски действия
Коментари Харесай

Полицията хвана сериен обирджия! Ограбил е 5 обекта в Бургас за кратко време!

Полицията хвана сериен обирджия. В резултат на взаимните полицейски дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас и чиновници от Първо и Четвърто Районни ръководства – Бургас е арестуван престъпно проявеният и осъждан Д.М., 40-годишен от Бургас.

След осъществено претършуване на два адреса, употребени от бургазлията, са открити и конфискувани движимости, които са били предмет и са послужили за осъществяването на обири – раница с две отвертки, черни ръкавици, черна шапка и черен спортен екип с качулка. Установено е, че Д.М. е причинител на пет обири от търговски обекти, ситуирани на територията на целия град и осъществени за интервала от 30 август до 8 октомври. Част от откраднатите движимости са открити и конфискувани.

Констатирано е, че на 5 октомври 40-годишният бургазлия проникнал и в магазин в к-с " Меден Рудник ", посредством отрязване на катанец и  взломяване на PVC врата, само че не е направил кражба.

Спрямо Д.М. е взета непрекъсната мярка " задържане под стража ". Работата по случаите продължава от чиновници на ОДМВР – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР