Полицията глоби с 1000 лв. шофьор, задето карал по аварийната

...
Полицията глоби с 1000 лв. шофьор, задето карал по аварийната
Коментари Харесай

ПАРАДОКС: Солена глоба за шофьор, бързал да спаси живота на брат си

Полицията санкции с 1000 лева водач, задето карал по спешната лента на автомагистрала " Тракия ", в опит да на брат си. Мъжът пътувал с колата си от София за Перущица. След тунела получил телефонно позвъняване от племенницата си. Тя била мощно разтревожена и споделила, че татко й, негов брат, е доста зле и не може да си поеме въздух.

Тъй като не можела да кара, помолила него да пристигна и да го откара в болница. Чичото я успокоил и споделил, че ще направи всичко допустимо да дойде оптимално бързо, споделя за драмата " Марица ".
свързани новини17718на 21.08.20196745на 27.04.2019
За неприятен шанс обаче при км 112 на автомагистралата имало голямо запушване поради злополука. Почакал 10 минути, обаче терзанието за на брат му не му давало покой. Затова решил да влезе в спешната лента и да изпревари колоната, с цел да премине по-бързо. Така минал към 50 метра.

Полицаи забелязали неразрешената маневра и го спрели. Написали му акт за 1000 лева В този миг за чичото изобщо нямало значение какъв брой са го глобили.

Запътил се към дома на брат си. Закарал го в болница, само че малко по-късно лекарите му се обадили с неприятна новина, че е умрял.
свързани новини34874на 23.12.2018
Санкционираният обаче обжалвал санкцията в съда и магистратите я отменили на момента.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР