Полицията дойде, докато вечеряхме, поискахме документ, те казаха че нямат,

...
Полицията дойде, докато вечеряхме, поискахме документ, те казаха че нямат,
Коментари Харесай

Съпругът на Севдалина Арнаудова: Задържаха я пред 8-годишното ни дете

Полицията пристигна, до момента в който вечеряхме, поискахме документ, те споделиха че нямат, тъй като е по необходимост. 10 индивида бяха и пред детето започнаха да вършат обиск на цялата къща. Жена ми е арестувана за 24 часа. Иззеха пари и телефони. Това съобщи пред публицисти пред постройката на Главна дирекция " Национална полиция " брачният партньор на пиарката на Бойко Борисов - Севдалина Арнаудова, Делян Димитров.

По думите му, при типа на служителите на реда, 8-годишната им щерка се е разплакала и е избягала, с цел да се скрие.

" Помолих ги и ги питах не можеше ли да го извършите, до момента в който детето е на учебно заведение, което е на 8 години. То стартира да бяга и да се скрие. Трябваше да я укротявам, че не сме нарушители. Направиха обиска и споделиха, че са намерили две поемни лица инцидентно от улицата. Оказаха се студенти от Академията на Министерство на вътрешните работи ", изясни Димитров.

Съпругът на Арнаудова добави, че проверяващите са слезли през блока и са снимали номерата на служебната му кола.

" След това в медиите излезе, че е открит джип на " Аркад ", добави Делян Димитров.

Снощи се появи информация, че пред дома на Арнаудова е бил открит джип, който се води благосъстоятелност на компания " Аркад ", виновна за градежа на газопровода " Турски поток " през България.

" Най-много ме боли за детето ми. Без никакви заповеди влязоха. Има Господ, това ще им се върне и на тях. Иззеха телефони - наши остарели - на брачната половинка ми телефона. На детето някакъв айпад взеха. Командировъчни взеха, тъй като споделиха, че търсят неща, свързани с Борисов, Горанов и Божков. 5000 лв., 3000 $ и рубли някакви от командировки, които си ги държим ", сподели още брачният партньор на Севдалина Арнаудова.

Делян Димитров заяви, че жена му е била първо в Министерство на вътрешните работи болница без да посочи по каква причина, а по-късно е отведена в ГДНП. Севдалина Арнаудова не е била разпитвана и юристът й към този момент е при нея.

" Тя ми се обади в 4.30 ч. да ми каже, че е арестувана за 24 часа. Тя има различен юрист, не Менко Менков. Занесох й вода и каквото би трябвало друго. Но този тормоз е жесток, това ли е народна власт? Тези хора имат също фамилии. Какво сме създали? Че Севдалина е била с премиера ", добави Димитров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР