Полицията да сложи ограничение на скоростта от 120 км/ч в

...
Полицията да сложи ограничение на скоростта от 120 км/ч в
Коментари Харесай

Наш лекар, работещ в чужбина, се подигра с готвения от служебното правителство план за коронавируса

Полицията да постави ограничаване на скоростта от 120 км/ч в жилищен квартал и да каже, че след 10-тото прегазено дете ще намерения дали да не промени ограничаването. Така живописно доктор Аспарух Илиев, началник на лаборатория за инфекции на мозъка към Университета в Берн, разяснява оскъдната информация за проекта на служебното държавно управление за реакция във връзка с COVID-19.

Илиев засяга дребното конкретика, която се знае дотук - че при 9000 души в болница поради ковид доста огромни обекти в страната ще бъдат затваряни. Това сподели проф. Мира Кожухарова, консултант на служебния здравен министър доктор Стойчо Кацаров.



Няколко часа откакто Кожухарова приказва, доктор Стойчо Кацаров посочи, че на 8 юли, от 10:00 часа в здравното министерство проектът ще бъде показан с детайлности. Той е основан на методиката на Европейска комисия за установяване на разнообразни цветови зони при разпространяването на COVID-19. При влизане в даден цвят - жълт, червен, пурпурен, всеки ще знае какво следва като ограничения, в това число и в икономическия живот, разясни Кацаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР