Полицията беше изключително коректна вчера. Благодаря на министър Рашков и

...
Полицията беше изключително коректна вчера. Благодаря на министър Рашков и
Коментари Харесай

Ганев от Възраждане: Обществото е силно фрагментирано, чува се едната гледна точка

Полицията беше извънредно правилна през вчерашния ден. Благодаря на министър Рашков и на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи зам.-председателят и народен представител от Цончо Ганев в ефира на Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29777
По думите му нашето общество е мощно фрагментирано и не може да се демонстрира единствено едната позиция по медиите.

Според него няма никаква гаранция за нищо - с или без ваксини няма никаква гаранция и на следващия ден можеш да се разболееш и да влезеш в болница. " Мерките били общностен ангажимент на България да ги ползва. Това значи ли, че ще се ползват същите ограничения които и в Германия.Ние имаме най-меките ограничения и се оправяме по-добре от Германия. ", изясни още той.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29777  5703 новозаразени с COVID-19 у нас: Расте процентът на позитивните проби 5703 новозаразени с COVID-19 у нас: Расте процентът на позитивните проби  Кристалина Георгиева: Инфлационният напън ще отслабне до края на 2022 година Кристалина Георгиева: Инфлационният напън ще отслабне до края на 2022 година  Ето го новия проект на държавното управление за справяне с COVID-19 Ето го новия проект на държавното управление за справяне с COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР