Полицията арестува и повдигна обвинения на родителите на 5-годишно дете,

...
Полицията арестува и повдигна обвинения на родителите на 5-годишно дете,
Коментари Харесай

5-годишно дете застреля и уби братчето си в Индиана

Полицията арестува и повдигна обвинявания на родителите на 5-годишно дете, което е застреляло 16-месечното си братче в американския щат Индиана.

Трагедията се разиграла в дома на фамилията на 28 март. Майката и бащата са арестувани на 24 юли. Повдигнати са им голям брой обвинявания, измежду които за проявена немарливост и опиати.

При извършеното следствие е открито, че и двете деца са били дрогирани. В кръвта на 5-годишното дете е намерено съществуването на кокаин, а в пробите на убития  16-месечен Исая - марихуана, информира CBSnews, представени от БГНЕС.

Бащата Деонта Джонсън бил в жилището по време на нещастието, майката отсъствала. От записи на камери било открито, че 2 минути преди идването на полицията мъжът изнесъл от вкъщи пакетчета с опиати. При претърсването на жилището служителите на реда разкрили 93 хапчета фентанил, марихуана и такъми за опиати.

Оръжието се води на името на майката, тя твърди пред служителите на реда, че го държи заключено в сейф, имало и друго в скрин. 

От началото на годината в Съединени американски щати са регистрирани минимум 221 неумишлени стрелби, осъществени от деца. Те са довели  до 78 смъртни случая и 151 пострадвания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР